Referenties

Anderen over Lonica Tekst

Jens Koopman

Lonneke heeft een goed inlevingsvermogen en schrijft daarmee teksten die effect hebben. Ze heeft een heldere schrijfstijl, werkt snel en houdt zich aan deadlines. Die combinatie van kwaliteit en betrouwbaarheid maakt het prettig om met haar te werken.

Jens Koopman Lead Marketeer Internationaal - Rabobank
Boudewijn Steur

De samenwerking met Lonneke verliep bijzonder goed. Niet alleen neemt zij haar lezer mooi mee met haar schrijven, ook is zij heel goed in staat zich in te leven in verschillende belevingswerelden. Ze begaf zich op - ook voor ons - nieuw terrein voor de opdracht die wij als ministerie van BZK aan haar gaven. Lonneke dook hier met volle overgave in en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Absoluut een aanrader voor een storytelling-opdracht!

Boudewijn Steur Clusterhoofd Strategie - Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Marieke Smids

Aandachtig luisterend. Respectvol. Scherp. Met ogen die stralen bij mooie verhalen. Zo zie ik Lonneke als ze aan het werk is. Als storyteller werk ik graag met Lonneke samen. Tijdens trainingen en workshops laat ze mensen op verhaal komen. En weet ze die verhalen te koppelen aan de bedoeling van de organisatie. Dat Lonneke zelf ook bijzondere verhalen heeft te vertellen en het avontuur aan gaat maakt het voor mij een feest om met haar samen te werken.

Marieke Smids Trainer Storytelling - Stone and Sand
Bianca Nederlof

Ik heb zeer prettig samengewerkt met Lonneke aan enkele fictieve verhalen voor intern gebruik bij een ministerie. Zij wist de vrij abstracte opdracht om te zetten in prettig leesbare en concrete verhalen met elk hun eigen invalshoek. Daarbij gebruikte ze zeer uiteenlopende personages, die ze stuk voor stuk volwaardig neerzette, met hun eigen ideeën, problemen en karakters. Lonneke heeft storytelling duidelijk in de vingers.

Bianca Nederlof Redacteur - Manuscriptredactie
Frank van Erkel

Wat ik fijn vind aan Lonneke is dat ze meer doet dan verhalende teksten leveren. Ze denkt met je mee. Dat leidt soms tot aanpassingen onderweg, maar vervolgens ook tot een beter eindresultaat. En daar word je als opdrachtgever natuurlijk alleen maar blij van.

Frank van Erkel Inspirator en change manager - The Change Lab